Jeśli twój problem pasuje do którychś z przyklejonych tematów, to pisz właśnie w nich, nie twórz niepotrzebnie nowego tematu.
Słaba reakcja myszki
- Noel Kreiss
-
Autor
- Wylogowany
- MOG
-
- Ludzie są źli, kupo!
Mniej
Więcej
2013/03/22 18:43 #9587
przez Noel Kreiss
Użytkownik Noel Kreiss stworzył temat: Słaba reakcja myszki
Otóż mam taki dość nietypowy, zdaje mi się, problem: otóż dzisiaj uruchomiłem mojego laptopa i zauważyłem jakąś dziwną 'czułość' ze strony myszki i touchpada: otóż nie zawsze mi one działają, np. próbuję dwukrotnie kliknąć na jakąś ikonę na pulpicie i nic się nie dzieje, czasem myszka/touchpad nie reaguje w ogóle na żadne kliknięcia, ale i tak można kursorem przesuwać po ekranie, i mam też taką dziwną reakcję, że gdy klikam na zakładkę w Google Chrome to ona się ZAMYKA zamiast po prostu po ludzku na nią przejść.
Skanowałem komputer, ale nic nie zostało znalezione, jak również przywracałem system do stanu z poprzedniego wieczotu, ale i to też nic nie wskurało (czy te słowo jest dobrze napisane? Opera mi podkreśla wszystkie polskie słowa).
Skanowałem komputer, ale nic nie zostało znalezione, jak również przywracałem system do stanu z poprzedniego wieczotu, ale i to też nic nie wskurało (czy te słowo jest dobrze napisane? Opera mi podkreśla wszystkie polskie słowa).
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- Siano
-
- Wylogowany
- Diaboł
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: 28
- Otrzymane podziękowania: 2
2013/03/22 18:47 #9588
przez Siano
W małym miasteczku zatrzymał się zespół RETHORN. Pierwszego wieczoru muzycy wypili cały zapas alkoholu, zgwałcili miejscowe kobiety i pobili mężczyzn. Drugiego dnia zrujnowali karczmarza, zgwałcili mężczyzn i pobili kobiety. Trzeciej nocy złupili wszystkich "samogonszczikow" i poszli do...
Użytkownik Siano odpisał na temat: Słaba reakcja myszki
W małym miasteczku zatrzymał się zespół RETHORN. Pierwszego wieczoru muzycy wypili cały zapas alkoholu, zgwałcili miejscowe kobiety i pobili mężczyzn. Drugiego dnia zrujnowali karczmarza, zgwałcili mężczyzn i pobili kobiety. Trzeciej nocy złupili wszystkich "samogonszczikow" i poszli do...
- Noel Kreiss
-
Autor
- Wylogowany
- MOG
-
- Ludzie są źli, kupo!
2013/03/22 18:56 #9589
przez Noel Kreiss
Użytkownik Noel Kreiss odpisał na temat: Słaba reakcja myszki
Próbowałem pod inną myszką, ale wciąż to samo.
- audion
-
- Wylogowany
- Cúchulainn
-
- Jak ze mną rozmawiasz, to patrz mi prosto w oczy.
Mniej
Więcej
- Oklaski: 30
- Otrzymane podziękowania: 4
2013/03/22 19:44 #9590
przez audion
Co nas nie zabije, to nas udziwni.
Użytkownik audion odpisał na temat: Słaba reakcja myszki
Jeśli masz możliwość podmień kość pamięci (najlepiej pożyczoną, by wypróbować). Podobny efekt miałem na firmowym lapku i przyczyną była pamięć. Możesz też spróbować przeinstalki systemu, bo przywracanie nie zawsze działa jak trzeba.
Co nas nie zabije, to nas udziwni.