- Oklaski: 31
- Otrzymane podziękowania: 2
- Forum
- Rozmowy w Kafeterii
- O stronie
- Komentarze do artykułów i newsów
- Mroczna tajemnica Final Fantasy VIII
Mroczna tajemnica Final Fantasy VIII
- DrewniaQ
-
- Wylogowany
- Walcząca Triada
-
- Chaotic Neutral
A filmik, który zapodałeś choć moim zdaniem niczego nie dowodzi to jednak bardziej jest za potwierdzeniem tej teorii, a Ty zdaje się jej zaprzeczasz. Rzucasz kontrargumenty samemu sobie czy co? Bo szczerze ziom, nie ogarniam.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- tamashi
- Wylogowany
- Zablokowany
-
- Oklaski: -26
- Otrzymane podziękowania: 1
Poczytaj komentarze na tej stronie youtube pod tym filmikiem (celowy błąd w adresie między www, a resztą).Daj mi przykład jednej gry gdzie twórcy wydają oficjalne oświadczenie na temat zawiłości fabularnych. Albo gdzie robią konferencję prasową i dyskutują z fanami na temat tego kto ma rację i czy czasem twórcy się nie pomylili. Słownie - JEDEN.
A filmik, który zapodałeś choć moim zdaniem niczego nie dowodzi to jednak bardziej jest za potwierdzeniem tej teorii, a Ty zdaje się jej zaprzeczasz. Rzucasz kontrargumenty samemu sobie czy co? Bo szczerze ziom, nie ogarniam.
Piszą, że Square zaprzeczył, że Rinoa to Ultimecia.
www. youtube.com/watch?v=_fj2WAkSLzc
- DrewniaQ
-
- Wylogowany
- Walcząca Triada
-
- Chaotic Neutral
- Ankh
-
- Wylogowany
- Bomba
-
- Good morning, Mr. Fear...
A szkoda, byłoby to co najmniej zabawne ^^ wyobrażam sobie tamashiego brylującego na takiej konferencji...Twórcy nie organizują konferencji i nie kłócą się z fanami.
nie, kurde, ja się wyłączam z dyskusji bo więcej nic konstruktywnego nie napiszę a ze śmiechu to już mi łzy lecą.
Jeszcze tylko dwa słowa żeby nie było offtopicu: rozbawiła mnie informacja o tym, że na zagranicznym forum ktoś za samo zasugerowanie możliwości dostał bana. Po pierwsze primo, z powodu niezgodności dat naprawdę ciężko tą teorię udowodnić, a w związku z tym można się nią nie przejmować. Po drugie primo, takie postępowanie tylko zachęca do poznania "zakazanej teorii". Nie rozumiem więc tamtego forum i moderatora
- tamashi
- Wylogowany
- Zablokowany
-
No i MASZ RACJĘ. Bo twórcy jak dowiedzieli się o tym co fani wymyślają pomyśleli sobie, że niech gadają co chcą bo to im nie zaszkodzi, a jedynie będzie głośno o grze.Bo ktoś tak napisał. Łał, masz dowód? Ten w Dissidii jest przynajmniej "namacalny". Poza tym, tak jak pisałem wcześniej. Twórcy nie organizują konferencji i nie kłócą się z fanami.
Po drugie Square prawdopodobnie specjalnie z tego powodu zawarł w grze Dissidia podobieństwa Ultimecii do Rinoy.
Właśnie dlatego bo fani sobie tamto wymyślili więc uznali, że nie tyle iż nie zaprzeczą, a po prostu namieszali jeszcze bardziej CELOWO robiąc pewne podobieństwa do Rinoy.
Lecz to nie jest potwierdzenie, a jedynie REAKCJA na działania fanów gry.
- DrewniaQ
-
- Wylogowany
- Walcząca Triada
-
- Chaotic Neutral
- tamashi
- Wylogowany
- Zablokowany
-
Zobaczcie ten filmik i wszystko jasne.
www. youtube.com/watch?v=VxV0aulCstI
- DrewniaQ
-
- Wylogowany
- Walcząca Triada
-
- Chaotic Neutral
- Ankh
-
- Wylogowany
- Bomba
-
- Good morning, Mr. Fear...
no i miałam nic nie pisać i nie dotrzymałam słowa

- tamashi
- Wylogowany
- Zablokowany
-
Chyba nie o to chodziło o czym piszesz.ten filmik to przecie jeden wielki bełkot jest o.O Jeśli dobrze zrozumiałam to chodzi o to, że Artemizja wpłynęła na umysł Squalla tak aby to ją uwielbiał, nie Rinoę. W sumie niegłupi pomysł zważywszy na ostatnie słowa Artemizji ("Ja jeszcze...nie zniknęłam..." i ostatkiem sił wypycha Squalla z normalnego czasu, why not), ale to nie ma nic do rzeczy. Nawet potwierdza teorię Rinoa=Artemizja, bo w sumie po co Artemizji uwielbienia jakiegoś tam SeeD? jedyne wytłumaczenie to to że Rinoa chce żeby Squall ją kochał w każdej postaci...
no i miałam nic nie pisać i nie dotrzymałam słowa
Ostatkiem sił Artemizja wypycha Squalla z normalnego czasu ?
Gdzie to było bo nic takiego nie widziałem ?