- Forum
- Rozmowy w Kafeterii
- O stronie
- Komentarze do artykułów i newsów
- Wznawiamy prace nad tłumaczeniem Final Fantasy XIII-2 + niespodzianka
Wznawiamy prace nad tłumaczeniem Final Fantasy XIII-2 + niespodzianka
- Robin
-
Autor
- Wylogowany
- Ifryt
-
Mniej
Więcej
2019/02/09 20:45 #11783
przez Robin
Podziękowania od użytkowników: Dead960
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- Majkel0
-
- Wylogowany
- Skrzydlik
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
2019/02/14 22:09 #11784
przez Majkel0
Użytkownik Majkel0 odpisał na temat: Wznawiamy prace nad tłumaczeniem Final Fantasy XIII-2 + niespodzianka
Tyle tych tłumaczeń że nie wiem czy zdążę we wszystko zagrać
Dzięki za to co robicie i życzę wytrwałości oraz satysfakcji z pracy nad tłumaczeniami.

Podziękowania od użytkowników: Em
- Dead960
- Wylogowany
- Skrzydlik
-
Mniej
Więcej
- Oklaski: -1
- Otrzymane podziękowania: 0
2019/03/13 16:52 #11793
przez Dead960
Użytkownik Dead960 odpisał na temat: Wznawiamy prace nad tłumaczeniem Final Fantasy XIII-2 + niespodzianka
Ziomek, oni tak długo spolszczają jeden tytuł (czytaj: parę lat), że bez problemu poprzechodzisz pozostałe tytuły LUL
- Robin
-
Autor
- Wylogowany
- Ifryt
-
2019/03/13 21:51 #11794
przez Robin
Użytkownik Robin odpisał na temat: Wznawiamy prace nad tłumaczeniem Final Fantasy XIII-2 + niespodzianka
W 1,5 roku przetłumaczyliśmy dwie gry, LUL, długo.

- TheYoungGuy
- Wylogowany
- Skrzydlik
-
Mniej
Więcej
2019/05/02 15:41 #11808
przez TheYoungGuy
Użytkownik TheYoungGuy odpisał na temat: Wznawiamy prace nad tłumaczeniem Final Fantasy XIII-2 + niespodzianka
Piękna sprawa:)
Jeżeli było to pytanie to przepraszam: a jest szansa na przeniesienie spolszczenia FFVII browara na wersję Steam? Czy tu już temat bardziej skomplikowany
Jeżeli było to pytanie to przepraszam: a jest szansa na przeniesienie spolszczenia FFVII browara na wersję Steam? Czy tu już temat bardziej skomplikowany

- Robin
-
Autor
- Wylogowany
- Ifryt
-
2019/05/03 12:02 #11810
przez Robin
Użytkownik Robin odpisał na temat: Wznawiamy prace nad tłumaczeniem Final Fantasy XIII-2 + niespodzianka
Było już pytanie, ale nie, nie ma szans na przeniesienie FF7 na Steama.

- Hollow
- Wylogowany
- Skrzydlik
-
Mniej
Więcej
2019/05/04 16:11 #11813
przez Hollow
Użytkownik Hollow odpisał na temat: Wznawiamy prace nad tłumaczeniem Final Fantasy XIII-2 + niespodzianka
Witam.
Grałem w Final Fantasy XIII PL od was i z przyjemnością stwierdzam iż tłumaczenie jest na najwyższym poziomie i za to WAM dziękuje
. Osobiście nie wyobrażam sobie Final Fantasy XIII bez polskiego tłumaczenia by zrozumieć w pełni sens przygód.
Natomiast tłumaczenie Final Fantasy XIII-2 jest trochę większe pod względem tłumaczenia i ma ono również duże znaczenie jak chociażby w pytaniach w mieście na inteligencje by moc dalej piąć w przygody, więc wymagam sporej doskonałości pracy i wiem, że warto.
Motywuje do dalszej pracy i działania chłopaki bo tylko dzięki Wam KAŻDY teraz może zrozumieć przygody Final Fantasy Serii XIII.
Pozdrowienia.
EDIT: Osobiście gra FF XIII-2 była moją pierwsza wersją konsolową [ ps3 ] i niestety w wersji eng.
Grałem w Final Fantasy XIII PL od was i z przyjemnością stwierdzam iż tłumaczenie jest na najwyższym poziomie i za to WAM dziękuje

Natomiast tłumaczenie Final Fantasy XIII-2 jest trochę większe pod względem tłumaczenia i ma ono również duże znaczenie jak chociażby w pytaniach w mieście na inteligencje by moc dalej piąć w przygody, więc wymagam sporej doskonałości pracy i wiem, że warto.
Motywuje do dalszej pracy i działania chłopaki bo tylko dzięki Wam KAŻDY teraz może zrozumieć przygody Final Fantasy Serii XIII.
Pozdrowienia.
EDIT: Osobiście gra FF XIII-2 była moją pierwsza wersją konsolową [ ps3 ] i niestety w wersji eng.
- Evo24
- Wylogowany
- Skrzydlik
-
Mniej
Więcej
2019/06/29 23:32 #11828
przez Evo24
Użytkownik Evo24 odpisał na temat: Wznawiamy prace nad tłumaczeniem Final Fantasy XIII-2 + niespodzianka
Wybaczcie, że się spytam, ale jaki jest problem w spolszczeniu Finala VII ? Ona ma coś w sobie, że ciężko ją przetłumaczyć czy to coś innego ?
- Robin
-
Autor
- Wylogowany
- Ifryt
-
2019/06/30 08:45 #11829
przez Robin
Napisałeś w trochę niewłaściwym temacie. Chodzi Ci o zwykłe FF7? Jest ono przetłumaczone w wersji na PSX, przez Browara.
- Evo24
- Wylogowany
- Skrzydlik
-
Mniej
Więcej
2019/06/30 10:14 #11830
przez Evo24
Użytkownik Evo24 odpisał na temat: Wznawiamy prace nad tłumaczeniem Final Fantasy XIII-2 + niespodzianka
Wybacz
Miałem na myśli trudność w spolszczeniu wersji na steam.
Miałem na myśli trudność w spolszczeniu wersji na steam.