- Forum
- Rozmowy w Kafeterii
- O stronie
- Komentarze do artykułów i newsów
- Spolszczenie do Final Fantasy XIII gotowe!
Spolszczenie do Final Fantasy XIII gotowe!
- Robin
-
Autor
- Wylogowany
- Ifryt
-
Mniej
Więcej
2018/02/02 22:20 #11547
przez Robin
Użytkownik Robin stworzył temat: Spolszczenie do Final Fantasy XIII gotowe!
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- Delron1990pl
- Wylogowany
- Skrzydlik
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2018/07/05 22:24 #11548
przez Delron1990pl
Użytkownik Delron1990pl odpisał na temat: Spolszczenie do Final Fantasy XIII gotowe!
Wtam mam problem ze spolszczeniem gre kupiłem na steam podczas instalacji wyskakuje System.IO.DirectoryNotFoundException: Nie można odnaleźć części ścieżki „F:\white_data\movie\z019_us.win32.wmp”.Gra jest oryginalna czysto po sciagnieciu i w menu instalacji sposzczenia mam zaznaczone wszystkie 3 opcje ale nwet jak zaznacze po jednej i bede instalowal to nic nie da gra i tak bedzie po angielsku jakies porady specjalnie kupiłem gre bo widzialem ze zrobiliscie spolszczenie a tu kapa:P Prosze o odpowiedź bo bym se naprawde w niego zagrał
- Robin
-
Autor
- Wylogowany
- Ifryt
-
2018/07/05 22:36 #11549
przez Robin
Użytkownik Robin odpisał na temat: Spolszczenie do Final Fantasy XIII gotowe!
To oznacza, że jest zła ścieżka podana. Z tego, co wkleiłeś, wynika, że w polu jest wpisane samo "F:\". Jeśli instalator nie wyłapuje prawidłowej ścieżki, musisz ją podać sam. Zazwyczaj ścieżka się kończy tak: "\steamapps\common\FINAL FANTASY XIII" (bez cudzysłowów)
Podziękowania od użytkowników: Delron1990pl
- Delron1990pl
- Wylogowany
- Skrzydlik
-
Mniej
Więcej
2018/07/05 22:42 #11550
przez Delron1990pl
Użytkownik Delron1990pl odpisał na temat: Spolszczenie do Final Fantasy XIII gotowe!
Jaki człowiek jest głupi dzieki ci wielkie. Najgorsze że to było takie proste rozwiazanie a ja sie nie zorientowałem ehhh:)
- rawyolks
- Wylogowany
- Skrzydlik
-
Mniej
Więcej
2020/10/30 20:50 #11937
przez rawyolks
Użytkownik rawyolks odpisał na temat: Spolszczenie do Final Fantasy XIII gotowe!
Czy bylibyście zainteresowani przerobieniem skryptu instalacyjnego pod wersję PS3?
Mam rozkodowaną płytę, "luźne" foldery i pliki, są bardzo podobne do wersji PC, tylko np. na PC są zazwyczaj 2 pliki o tej samej nazwie, drugi z końcówką "_1" albo "2", a na PS3 jest tylko jeden.
Co więcej mam wersję z japońskim dubbingiem. Taki projekt by Was dopiero rozsławił wśród konsolowców, amatarów homebrew i nie tylko!
Chętnie pomogę, albo wręcz zajmę się tym, jeśli ktoś mi wytłumaczy.
Mogę wrzucić cały obraz na mega.nz
Mam rozkodowaną płytę, "luźne" foldery i pliki, są bardzo podobne do wersji PC, tylko np. na PC są zazwyczaj 2 pliki o tej samej nazwie, drugi z końcówką "_1" albo "2", a na PS3 jest tylko jeden.
Co więcej mam wersję z japońskim dubbingiem. Taki projekt by Was dopiero rozsławił wśród konsolowców, amatarów homebrew i nie tylko!
Chętnie pomogę, albo wręcz zajmę się tym, jeśli ktoś mi wytłumaczy.
Mogę wrzucić cały obraz na mega.nz